Husqvarna Viking, Symaskiner

Husqvarna Viking Emerald 118

Husqvarna Emerald 118

DENNA Maskin har utgått ur sortimentet oktober 2023. 
Vi har numer en symaskin som heter Onyx 25 
Här är länken till den
Denna maskin är perfekt för dig som söker en stark, robust basmaskin med det lilla extra. Med denna 118, till skillnad från 116 så har du nålläge uppe/nere. Vilket innebär att nålen stannar alltid uppe när du slutar gasa. Och så har du hastighetsreglage, vilket även är suveränt om du har barn som vill prova sy. Då sänker man maxhastigheten så går det i lagom takt.
Husqvarna Viking Emerald 118

18 sömmar
Stygnbredd 5 mm
Stygnlängd 4 mm
Svensk design
Drop-in-spolkorg
Justerbarhastighet
Nålstopp uppe/nere
Stretchsömmar
Nålpåträdare
Sömntabell
Hårdhuv
Friarm
Tryck här för att komma till en Film hur du trär din Emerald
Emerald 118 har hög kvalite och är en mycket trevlig symaskin att sy på.

Emerald 118 är en smörjfri symaskin med hög kvalite.
Enkel prisvärd nyttosymaskin med elastiska sömmar.
18 st sömnval och enstegs knapphål
maskinen är utrustad med nålpåträdare, nål stopp uppe alt nere, steglös hastighets reglering, justerbart pressarfotstryck och hård huv.

Här får du nålstopp som gör det skönt att sy med. När man slutar att sy så stannar nålen uppe med automatik. vill man att den ska stanna nere så trycker man på en knapp o nålen går ne, och stannar nere varje gång man slutar. Bekvämt när man ska vända i hörn!

Den har ett hastighets reglage så att du kan sy sakta t ex om du vill att ditt barn ska sy. Vill du sy gardinlängder ökar du självklart hastigheten och maskinen syr fortare.

Emerald 118 är lättskött. Smörjfri, alltså ingen olja att kladda med och som blir gammal med tiden.

En enkel prisvärd nyttosöms maskin med 18 st sömnadsval och Knapphål som sys i ett steg. Maskinen är utrustad med nålpåträdare, o ett justrbart pressarfots tryck som gör att en kan sy snyggt i elastiska tyger,inställbar Stynlängd o bredd

Det är en komplett maskin med Hård huv, o 8 st pressarfötter som enkelt byts med hjälp av husqvarnas enkla snapp on pressarfots fäste.

Garanti: 5 års maskingaranti 2 års arbetsgaranti